Skip to main content

ZEVENWERK

Een groot gedeelte van de arbeidsmarkt heeft een afstand tot bepaalde werknemers. Jammer, want dat hoeft niet. ZevenWERK gaat deze afstand helpen verkleinen. Dat betekent dat wij bedrijven helpen inzicht te krijgen hoe zij hun bedrijf en werkzaamheden toegankelijk maken voor een zo groot mogelijke groep werknemers. Dit kan bijvoorbeeld door advies op de werkvloer of een workshop bij ZevenWERK.

Ook structurele ondersteuning behoort tot de mogelijkheden. Door het werkcafé ZevenGEEF wordt de afstand letterlijk verkleind en ontstaat het besef hoeveel mensen voor elkaar kunnen betekenen, ook op de arbeidsmarkt.

Het doel van ZevenWERK is het verkleinen van de afstand tussen de arbeidsmarkt en werknemers. Denken in mogelijkheden in plaats van in problemen is een veelgehoorde, maar passende kreet. Het gevolg van ZevenWERK is dat er voor iedereen plek is op de arbeidsmarkt. We weten dat ieder mens zich nuttig wil maken en zich daardoor gelukkiger voelt. Daar mogelijkheden in creëren verhoogt het welzijn van mensen.