Skip to main content

ZEVENSAMEN

Bij ZevenSAMEN kun je zelf actief zijn. Actief zijn door zelf iets op te zetten. Bijvoorbeeld elke vrijdagmiddag een uurtje breien of haken met dames (of heren natuurlijk!) die dat ook leuk vinden. En het vooral ook leuk vinden om dat in groepsverband te doen. Gezellig, zo nog even voor het weekend. Of je wilt mensen optrommelen om meer de natuur in te gaan en organiseert wandelmomenten. En misschien wil 1 van de deelnemers dat graag afsluiten met yoga. Kun je allemaal zelf actief organiseren. ZevenSAMEN biedt de ruimte en ondersteunt in het faciliteren.

En je kunt natuurlijk ook actief deelnemen! Misschien ben je niet zo’n regelaar, maar vind je het wel leuk om bezig te zijn en onder de mensen te zijn? Kijk voor ons aanbod onder het kopje ‘agenda’.

Het doel van ZevenSAMEN is het ondersteunen van mensen die actief willen blijven en niet eenzaam thuis willen zitten. Het doel van ZevenSAMEN is ook dat mensen zelf actief zijn. Wij bedenken geen activiteiten, wij faciliteren. Daarmee activeren we mensen om zelf initiatief te nemen en proactief te zijn. Een proactieve houding motiveert om in beweging te komen en verbetert het algemene gevoel van welzijn.

Het gevolg van ZevenSAMEN is dat je niet afhankelijk is van het aanbod, maar zelf activiteiten kan initiëren. Hierdoor is de betrokkenheid bij de activiteit groot en werkt zowel deelnemen als zelf organiseren enthousiasmerend op de omgeving.