Workshops organiseren bij ZevenAARDIG

Stel je hebt kennis van een onderwerp en vindt het leuk om dat met andere mensen te delen. Maar je werkkamer is te klein... Daarvoor is er een ZevenAARDIGe oplossing. Bij ons kun je ruimten huren om je workshop te kunnen doen. Of het nu gaat om schilderen, breien, mandala tekenen of een andere creatieve hobby, onze workshopruimte Babberich brengt je door de inrichting alleen al in de juiste setting. Een leesclub, verzamelaarsclub of yogagroep kan heel goed in vergaderkamer Giesbeek terecht.  Zij zijn ruim opgezet en bieden coronaproof ruimte voor 10 à 12 personen, afhankelijk van de opstelling en activiteit.

Als jij je activiteit wilt delen met deelnemers/gasten van ZevenAARDIG, dan help jij ons om onze maatschappelijke doelstelling te bereiken. Daar hoort voor ons om die reden dan ook een maatschappelijk tarief bij.

Welkom in Babberich

Babberich is een prettige workshopruimte die uitnodigt met je hobby aan de slag te gaan. 

Als je belangstelling hebt om een ruimte te hren, kom dan even vrijblijvend langs om te kijken. Een gevoel bij een ruimte zegt meer dan honderd woorden.

Meteen reserveren kan natuurlijk ook...

Welkom in Giesbeek

Giesbeek is een multifunctionele ruimte. De kamer leent zich goed voor themabijeenkomsten of mensen meenemen in jouw hobby 

Als je belangstelling hebt om Babberich te huren, kom dan even vrijblijvend langs om te kijken. Een gevoel bij een ruimte zegt meer dan honderd woorden.

Meteen reserveren kan natuurlijk ook...

Buiten kantoortijden

Ons Flexwerkcafé en de verblijfsruimte met de grote tafel zijn buiten de kantoortijden in overleg met ons ook voor verhuur beschikbaar.

ZevenAARDIG is ma - vr open van 8.30 tot 17.00 uur, buiten de vaste openingstijden op aanvraag.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten
meld je aan voor onze nieuwsbrief!

ZevenAARDIG B.V.

Voltastraat 45
6902 PT Zevenaar

Facebook
Instagram

Neem contact op met Elle Joosten voor werk, zorg en ondersteuning elle@zevenaardig.nl
06 28 127 127

Neem contact op met Dick Nieuwland voor reserveringen, administratie en overige zaken dick@zevenaardig.nl
06 21 88 57 15

AGB-code 41788260 | KvK 78610257 | BTWnr NL 861469264B01 | RegioBank NL 51 RBRB 0200478230