Skip to main content

Werken of meeten bij Zevenaardig

Ruimte genoeg, daarom is ZevenAARDIG heel geschikt om mensen te ontvangen.

Of je nou een afspraak hebt met je opdrachtgever, je wilt een paar collega’s bijpraten of met je team “de hei op”, voor al die gelegenheden hebben wij vergaderruimtes beschikbaar. 

De huur van de vergaderkamers is inclusief koffie/thee/water, aangereikt door onze enthousiaste ZevenAARDIGE mensen. Daar worden zij blij van. En jij vast ook.

En de faciliteiten zijn allemaal vanachter je laptop realtime te reserveren. Dus als het in je opkomt bij ons een plekje te willen reserveren, weet je meteen ook of het vrij is. En je kunt lekker makkelijk digitaal afrekenen.

Gezien ons sociale ondernemerschap houden wij de prijzen voor onze maatschappelijke partners laag. Het is helemaal mooi als hun activiteiten openstaan voor ZevenAARDIGE mensen. In overleg kan er dan veel.

Onze zakelijke klanten berekenen wij redelijke prijzen. Dankzij de betalingsmodule kunnen ook zij meteen afrekenen. Dan is dat ook maar klaar, want wie zijn schulden betaalt, wordt nooit armer!

Vergaderruimte Giesbeek

Deze ruime vergaderkamer voor max. 10-12 personen is praktisch ingericht. Comfortabele stoelen en een grote, deelbare tafel. Zo kunt u genoeg afstand bewaren. Op verzoek zijn de nodige extra voorzieningen via ons te organiseren, geen probleem! Vermeld svp aantal personen en benodigdheden in de reserveringsmodule.

Reserveer via telefoonnummer 06 18718498

Vergaderruimte Angerlo

Deze werk-/vergaderruimte is klassiek ingericht. Aan de ronde tafel is plaats voor max. 6 personen. Ontvangt u een opdrachtgever of cliënten? Dan praat je graag even privé… Welkom in Angerlo!

Reserveer via telefoonnummer 06 18718498