Werken of meeten bij Zevenaardig

Ruimte genoeg, daarom is ZevenAARDIG ook in Coronatijd geschikt om mensen te ontvangen.

Dus ook met je laptop binnen komen lopen en in een prettige, lichte ruimte je laptop openslaan en aan het werk. Even tussen afspraken door of liever bij ons, omdat thuis de kat over je laptop danst of de kinderen niet stil te krijgen zijn. En als je een afspraak hebt met je opdrachtgever of je wilt een paar collega's bijpraten, dan hebben we ook kleine vergaderkamers beschikbaar. Of voor een teamvergadering of zakelijke workshop hebben we workshopruimtes beschikbaar.

De huur van de werkplek/vergaderkamers is inclusief koffie/thee/water, aangereikt door onze enthousiaste ZevenAARDIGE mensen. Daar worden zij blij van. En jij vast ook.

En de faciliteiten zijn allemaal vanachter je laptop realtime te reserveren. Dus als het in je opkomt bij ons een plekje te willen reserveren, weet je meteen ook of het vrij is. En je kunt lekker makkelijk digitaal afrekenen.

Gezien ons sociale ondernemerschap houden wij de prijzen voor onze maatschappelijke partners laag. Het is helemaal mooi als hun activiteiten openstaan voor ZevenAARDIGE mensen. In overleg kan er dan veel.

Onze zakelijke klanten berekenen wij redelijke prijzen. Dankzij de betalingsmodule kunnen ook zij meteen afrekenen. Dan is dat ook maar klaar, want wie zijn schulden betaalt, wordt nooit armer!

Vergaderruimte Giesbeek

Deze ruime vergaderkamer voor max. 10-12 personen is praktisch ingericht. Comfortabele stoelen en een grote tafel. Zo kunt u genoeg afstand bewaren. Op verzoek zijn de nodige extra voorzieningen via ons te organiseren, geen probleem! Vermeld u dat svp in de reserveringsmodule.

Vergaderruimte Pannerden

Deze werk-/vergaderruimte voor max. 4 personen is modern ingericht. Ontvangt u een opdrachtgever of cliënten ? Dan praat je graag even privé... Welkom in Pannerden!

 

 

Vergaderruimte Angerlo

Deze werk-/vergaderruimte is klassiek ingericht. Aan de ronde tafel is plaats voor max. 6 personen. Ontvangt u een opdrachtgever of cliënten? Dan praat je graag even privé... Welkom in Angerlo!

 

 

Buiten kantoortijden

Ons Flexwerkcafé en de verblijfsruimte met de grote tafel zijn buiten kantoortijden in overleg met ons ook voor verhuur beschikbaar. Verschillende organisaties gingen je al voor.

Neem even contact op voor meer informatie met Dick via 06 21885715 of dick@zevenaardig.nl .

ZevenAARDIG is ma - vr open van 8.30 tot 17.00 uur, buiten de vaste openingstijden op aanvraag. Bel de receptie op 06 18718498 !

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten
meld je aan voor onze nieuwsbrief!

ZevenAARDIG B.V. Voltastraat 45
6902 PT Zevenaar Telefoon 06 18718498 (receptie)

Facebook
Instagram

Neem contact op met Elle Joosten voor werk, zorg en ondersteuning elle@zevenaardig.nl
06 28 127 127

Neem contact op met Dick Nieuwland voor reserveringen, administratie en overige zaken dick@zevenaardig.nl
06 21 88 57 15

AGB-code 41788260 | KvK 78610257 | BTWnr NL 861469264B01 | RegioBank NL 51 RBRB 0200478230