Skip to main content

ZEVENZIJN


ZevenZIJN is een afspiegeling van de maatschappij. Iedereen is er welkom. ZevenZIJN is een werkcafé. Dat betekent dat er ruimte is voor zowel gezelligheid en ontmoeten als werken. Een informele setting waar je kunt neerstrijken met je laptop om in een andere omgeving inspiratie op te doen. Een plek waar je een hobbymaatje kunt vinden om samen te puzzelen. Een leestafel om samen de krant te bespreken. Een aanvulling op de standaard dagbesteding waar je misschien een beetje uitgekeken bent. Het podium waar je ook na je pensioen je kennis en passie nog kunt overdragen door bijvoorbeeld een workshop te geven. De lekkere stoel waar je gewoon even fijn een kop koffie kunt drinken.

Het doel van ZevenZIJN is dat mensen in een laagdrempelige setting elkaar kunnen ontmoeten, gewoon kunnen zijn, zich kunnen verbinden en samen initiatieven kunnen opzetten waarmee ze aardig voor zichzelf en hun medemens zijn.

Het gevolg van ZevenZIJN is dat mensen zien dat verdeling in hokjes niet van toegevoegde waarde hoeft te zijn. Mensen zullen ervaren dat we allemaal mensen zijn en elkaar op vele vlakken kunnen vinden, herkennen, stimuleren en aanvullen.

Het aanbieden van de flexwerkplekken is onderdeel van ons businessplan. Dus flexen bij ons draagt bij aan onze sociale doelstellingen. De prijzen vind je hier.