Skip to main content

Dick Nieuwland

Waarom ik het leuk vind om mede-eigenaar van ZevenAARDIG te zijn? Daar kan ik heel kort over zijn. Nu, een paar jaar na de start in 2020, voel ik hoe fijn het is om veel voor anderen te kunnen betekenen. Ik zie hoe mensen bij ons binnenkomen. Ik zie ook hoe ze na een paar maanden bij ZevenAARDIG rondlopen. De meewerkers hebben dan een heel andere uitstraling. In gesprekken vertellen onze meewerkers zelf, hun familieleden, ambulant begeleiders of onze opdrachtgevers over hun tevredenheid.

Met plezier werk ik aan nieuwe ZevenAARDIGe plannen en ideeën!

Elle Joosten

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap, aan zich nuttig voelen, aan plezier, aan ontwikkeling. Natuurlijk zijn er hokjes en stempeltjes, maar daar waar mogelijk laten wij die graag los. Met ZevenAARDIG hebben we een plek gecreëerd waar we benadrukken wat ons verbindt. Ik geniet er elke dag van om te zien hoe iedereen er voor elkaar is, voor elkaar zorgt, elkaar even een spiegel voorhoudt, met elkaar lacht en dus samen die fijne sfeer creëert waarin het mogelijk wordt om verder te kijken, om te ontdekken wie je wilt en kunt zijn.

Daar lever ik graag een bijdrage aan!